fbpx

AKALU

O Akalu

AKALU 

je blagovna znamka mladega družinskega podjetja, ki se ukvarja z izdelavo unikatnih lesenih izdelkov, narejenih po željah strank. Izdelke izdelujemo s pomočjo laserskega izreza in CNC rezkanja, piko na i pa jim doda unikatna gravura.

Vsak izdelek je dobro premišljen, ročno dodelan in sestavljen iz skrbno izbranega materiala, da se odlično obnese v različnih vremenskih in časovnih razmerah.

Po naročilu izdelujemo za:

  • posameznike (darila in izdelki za rojstne dneve, krst, obhajilo, birmo, poroke, izdelki za dom, spominki ob posebnih dosežkih, leseni nakit…),
  • podjetja (lesena embalaža, poslovna in promocijska darila, reklamni napisi, pisarniški material, …).

Pri svojem delu sledimo novostim in smo odprti za različna sodelovanja. Verjamemo v moč povezovanja in izmenjavo izkušenj, saj to zmeraj odpira nove poti ter pomaga pri rasti in napredku.

“V našem malem podjetju radi rečemo, da čaramo z lesom. Iz kosa lesa namreč nastajajo izdelki, ki vas spremljajo na različnih poteh; na porokah, rojstnih dnevih in poslovnih sestankih, spomnijo vas na ljubljeno osebo in obletnico mature, krasijo steno v vašem stanovanju, pozdravijo stranke pred vstopom v podjetje,… Zavedamo se njihove vrednosti, zato vedno poskrbimo, da so izdelki unikatni, dovršeni in elegantni. Ker jih izdelujemo s pomočjo vaših želja in pričakovanj, v sebi nosijo veliko ljubezni, osebnega sporočila in domišljije. In v vsem tem je nekaj čarobnega.”

Vanja Klasinc, lastnica podjetja

Spoznajte ekipo

Za blagovno znamko AKALU stojiva ustvarjalca z jasno vizijo. Odprta sva za nove ideje in poslovna sodelovanja, pri svojem delu pa natančna in iznajdljiva. Nenehno slediva novim trendom in skrbiva, da so izdelki še bolj domiselni in dovršeni. Iz rok jih izpustiva šele takrat, ko sva prepričana, da vas bodo tako očarali kot vedno znova očarajo naju.

Piškotke uporabljamo za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje. Z nadaljevanjem se strinjate z njihovo uporabo.