fbpx

AKALU

Pravilnik zasebnosti

ODDAJA POVPRAŠEVANJA ZA IZDELKE

Pri oddaji povpraševanja podjetje Akalu, Vanja Klasinc s.p. zbira sledeče podatke: ime, priimek, e-naslov, naslov prebivališča ter podatke, ki se nanašajo na izdelek in jih uporabnik vnese sam.

Osebni podatki pri oddaji povpraševanja bodo uporabljeni le za namen oziroma namene, za katere je uporabnik dal svoje soglasje. To je potrebna komunikacija za izpolnitev naročila. Podatkov o uporabnikih podjetje Akalu, Vanja Klasinc s.p. v nobenem primeru ne bo prodajalo, posojalo ali kakorkoli drugače posredovalo nepooblaščenim tretjim osebam brez vaše privolitve.

PRIJAVA NA E-NOVICE

Za prijavo na e-novice podjetje Akalu, Vanja Klasinc s.p. zbira sledeče podatke: e-naslov. Podatki se zbirajo izključno preko prostovoljnih posredovanj osebnih podatkov ob prijavi na e-novice.

Z vpisom vašega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Akalu, Vanja Klasinc s.p. obveščalo o novostih v ponudbi, popustih, akcijskih in posebnih ugodnostih, aktivnostih v nakupovalnih centrih ter aktualnih nagradnih igrah.

Po vpisu elektronskega naslova za prejemanje e-novic boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo le-tega in aktivacijo soglasja boste do preklica prijavljeni na e-novice podjetja Akalu, Vanja Klasinc s.p.. Vaši oddani podatki se bodo hranili do vašega preklica.

Osebni podatki za prijavo na e-novice bodo uporabljeni le za namen oziroma namene, za katere je uporabnik dal svoje soglasje. Podatkov o uporabnikih podjetje Akalu, Vanja Klasinc s.p. v nobenem primeru ne bo prodajalo, posojalo ali kakorkoli drugače posredovalo nepooblaščenim tretjim osebam brez vaše privolitve.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Akalu, Vanja Klasinc s.p..

ODJAVA

Uporabnik lahko kadarkoli pisno na elektronski naslov info@akalu.si ali s klikom na gumb ODJAVA v e- novicah zahteva od upravljalca osebnih podatkov trajno ali začasno prepoved uporabe njegovih osebnih podatkov za namene neposrednega trženja. Zahtevi za odjavo bo ugodeno v zakonskem roku 15-ih dni od dneva prejema zahteve.

 

PRAVICE UPORABNIKA

Uporabnik lahko kadarkoli preko kontaktnega obrazca izbere in pošlje ustrezen zahtevek za dostop do osebnih podatkov, ki jih upravljavec o njem zbira in obdeluje, za popravek osebnih podatkov, izbris osebnih podatkov, omejitev obdelave v zvezi s posameznikom, na katerega se nanašajo osebni podatki, ugovor k obdelavi osebnih podatkov ali za prenosljivost osebnih podatkov.

Piškotke uporabljamo za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje. Z nadaljevanjem se strinjate z njihovo uporabo.