fbpx

AKALU

Dobrodošli na Akalu

Končno smo jo dočakali! Čisto novo, svežo, modernejšo spletno stran, z bogatim naborom izdelkov, cenami in kontaktnim obrazcem kamor lahko vpišete svoje želje o želenem izdelku.

Veliko podatkov o podjetju je že zbranih na spletni strani, a naj kljub temu na kratko napišem nekaj najpomembnejših.

Tisti, ki poznate Akalu že od začetka, veste, da sta ga ustvarila Alenka in Uroš. S svojo idejo, vizijo in pridnimi rokami, sta ga postavila visoko med izdelovalci unikatnih lesenih izdelkov v našem prostoru. Njuni izdelki so bili odlično zasnovani, kvaliteta je bila vedno na prvem mestu.

Potem pa je Akalu po usodnem prepletu okoliščin pristal v najinih rokah. Zgodbo uspešno peljeva naprej in jo skušava zapeljati še na druge tirnice. Laserskemu izrezu sva dodala CNC rezkanje, povezala sva se z uspešnimi slovenskimi podjetji in pokukala čez mejo. Lesene izdelke želiva vpeljati v vse segmente vašega življenja, saj verjameva, da je les naravni material, ki se ga ne naveličamo. Je eleganten, živ in unikaten v svojih niansah.

Še naprej postavljava vaše želje na prvo mesto, saj je kar 90% vseh izdelkov odgovor na vaša povpraševanja. Najpogosteje nama pošljete fotografijo iz spleta in pripišete, da želite tak izdelek. Seveda, zakaj pa ne. Domišljija nima meja in bolj kot so izdelki kompleksni, večji izziv nama predstavljajo.

Ko zapreva vrata delavnice, pa naju doma čakata dva nadobudneža, ki poskrbita, da so dnevi tako ali drugače vedno razigrani, ustvarjalni in polni akcije. Prihajamo iz okolice Maribora, kjer nam Dravsko polje nudi odlične ekološke izdelke, neizčrpen vir zdravja in dobrega počutja.

Narava in njeno bogastvo je torej rdeča nit zgodbe Akalu.

Vanja in Janez Klasinc

Najnovejši prispevki

Arhivi

Kategorije

Naroči se na e-novice

S naročanjem na e-novice se strinjate s pravilnikom zasebnosti.

Piškotke uporabljamo za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje. Z nadaljevanjem se strinjate z njihovo uporabo.