fbpx

AKALU

Ali so unikatni izdelki predragi?

Moji začetki ustvarjanja izdelkov in prodaje segajo malo manj kot trideset let nazaj, ko sem kot nadebudna deklica izdelovala zapestnice iz barvne volne, iz školjkic iz morja ali pa iz perlic, … Na pločnik ene izmed glavnih cest v Mariboru sem si postavila zložljivo mizico, nanjo položila vse kar sem minuli teden izdelala in čakala na kupce. Moram priznati, da mi je kar uspevalo, vse dokler ni mama pridirjala ven. S prodajo sem tisti dan zaključila, a kljub temu z velikim ponosom tekla v trgovino po nekaj sladkarij. Ta dogodek mi je ostal v čudovitem spominu do danes. Mogoče sem takrat zaslužila kak tolarček zaradi otroške prikupnosti, spodbude, nagrade za pogum in izvirnost … ali pa je kdo preprosto želel svojo unikatno zapestnico. Ne vem …

Vem pa to, da je danes potrebnega veliko več kot samo prikupnost.

Očitno je, da še vedno izdelujem unikatne izdelke, tokrat z moževo pomočjo, iz lesa. Les je naravni material, ki vsakemu izdelku vdahne svojo nianso. Oblikujeva ga po vaših željah, nanj “zapiševa” vaše besedilo in dokler ni izdelek tak kot ga želite, ga ne izpustiva iz rok. In ravno v tem je največji čar … izdelek je unikaten.

Stranke, ki cenijo izdelke, ki so narejeni po njihovih željah, razumejo tudi njihovo ceno.

Okroglo leseno vabilo

Z veseljem in z vso energijo se posvečava svojemu delu. Izjemno rada ga ustvariva vedno nove in nove izdelke. Vaša domišljija je neskončna, ideje nore … bolj kot so neverjetne, večji izziv nama predstavljajo.

Včasih je potrebnih veliko klicev ali mailov, da se popolnoma uskladimo z vašimi pričakovanji, včasih imava na voljo samo 3 dni, včasih “na pomoč” pokličeva zunanje partnerje, …

Lesena tabla z metuljčki je bila darilo učiteljici za njen trud v minulem šolskem letu. Krilca so učenci pobarvali sami.

Unikatni izdelki niso izdelani masovno in niso naprodaj v trgovskih centrih.

Vsak izmed njih je ročno brušen, zlepljen, naoljen, sešit, pobarvan in sestavljen. In v vsakem izmed njih se skriva nekaj čarobnega!

Vanja Klasinc

Najnovejši prispevki

Arhivi

Kategorije

Naroči se na e-novice

S naročanjem na e-novice se strinjate s pravilnikom zasebnosti.

Piškotke uporabljamo za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje. Z nadaljevanjem se strinjate z njihovo uporabo.