AKALU

Lesena vrtna garnitura

Lesena vrtna garnitura je izdelana iz lesa, ki je namenjena uporabi na prostem, na primer na terasi ali vrtu. Običajno je sestavljena iz mize in stolov, ki so izdelani iz trpežnih vrst lesa, kot so tik, akacija, macesen ali cedra.

Lesena vrtna garnitura je priljubljena zaradi svojega naravnega videza in trajnosti, saj lahko dobro vzdrževana lesena garnitura zdrži vrsto let. Poleg tega ponuja tudi udobje in sprostitev na prostem, kar je pomembno za tiste, ki uživajo v zunanji rekreaciji.

Pri nakupu lesene vrtna garniture je pomembno upoštevati kakovost lesa, pa tudi obliko in velikost garniture, ki se najbolj ujema z vašim okusom in potrebami. Poleg tega je pomembno tudi pravilno vzdrževanje, da se zagotovi dolga življenjska doba in lep videz garniture.

Če želite na teraso ali balkon postaviti le kak dodaten kos ali pa ste prostorsko omejeni, lahko razmislite o lesenem ležalniku ali gugalniku.

Razvili smo elegantni gugalnik Swing, ki popestri zunanje ali notranje prostore in vam z lahkotnim pozibavanjem nudi sproščeno udobje.

Namenjen je počitku na domači terasi, letnem vrtu, hotelu, wellnessu, kopališču, glampingu,…

Posebnost našega gugalnika je v tem, da ima ergonomično oblikovano hrbtišče, ki se elegantno prilega hrbtenici. Na spodnjem delu gugalnika so nameščena kolesca, zato lahko gugalnik enostavno premikate po površni. Za piko na i pa smo poskrbeli tudi, da se gugalnik enostavno razstavi in sestavi, zato ga lahko v mrzlih dneh pospravite na varno in suho.

Možnosti in izbire lesenih garnitur je veliko. Pomembno je le prisluhniti svojim željam, potrebam in seveda velikosti prostora.

Najnovejši prispevki

Arhiv

Kategorije

Naroči se na e-novice

S naročanjem na e-novice se strinjate s pravilnikom zasebnosti.

Piškotke uporabljamo za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje. Z nadaljevanjem se strinjate z njihovo uporabo.